HR | EN

"L" leglo se oštenilo 25.ožujka 2022. Imamo 6 ženki i 2 mužjaka! Za više informacija kontaktirajte nas na valaliburna@gmail.com

"L" LEGLO
Naše štence možete pratiti na društvenim mrežama:
ožujak 2022. - NAJAVA NOVOG LEGLA!
Novo Vala Liburna leglo ocekujemo krajem ožujka 2022. Majka ovog legla je Olujna Kiša Vala Liburna.
Otac legla je Reful Vala Liburna. Pedigre novog legla kombinacija je starih linija tornjaka s Vala Liburna psima. S obje strane pedigrea nalaze se radni psi te se nadamo zdravim i tipicnim štencima dobrih karaktera.
Svakako smo zainteresirani da štenci iz ovog legla ostanu dostupni za daljnje pracenje i rad te nastavak ovih krvnih linija. Opcije suvlasništva su nam vrlo interesantne.
Ako ste zainteresirani za tornjak štene molim Vas da procitate kratak tekst o tornjacima na našoj stranici i slijedite dodatne linkove na desnoj strani.
Pedigre ovog legla izgledati ce ovako: Za više informacija i sva pitanja koja imate o pasmini ili specificno ovoj kombinaciji molim Vas da nas kontaktirate na valaliburna@gmail.com ili na kontakte navedene s desne strane ove web stranice.2022. - POPUST NA NEKMAR PROIZVODE!
Ako se odlucite na kupovinu Nekmar proizvoda putem njihovog weba (za podrucje RH), uz kod "valaliburna" ostvarujete popust od 10% .Vala Liburna F.C.I. 122/07


Zagrad 71, Veprinac
51414 Icici - Opatija
Croatia

Lorena Kovacicek
GSM: +385 (0)91/524 1904

Facebook: valaliburna
Instagram: valaliburna


ARHIVA NOVOSTI: