HR | EN

Imamo štence! "P" leglo Vala Liburna oštenilo se 9.listopada 2020. Za više informacija kontaktirajte nas na valaliburna@gmail.com

9.listopad 2020. - "P" LEGLO!!!!
Novo Vala Liburna leglo oštenilo se 9.listopada 2020. Majka Ruta oštenila je 7 ženki - Plima, Pusa, Palma, Pralina, Pinka, Palacinka i Perla koje lijepo napreduju i rastu. Možete ih pogledati na » "P" leglo, a pratiti na » Vala Liburna instagram profilu ili » Vala Liburna facebook profilu.

Pedigre "P" legla izgleda ovako:
Dio ženki je rezerviran, a dio je još uvijek slobodan pa nam se možete obratiti, predstaviti i reci zašto bi željeli da jedna "P" Vala Liburnica bude dio Vaše obitelji.
Svakako preporucamo da prije razmislite o ovome: Pogledate osnovno o tome što ce štenci proci: A ako ste zainteresirani za opciju suvlasništva savjetujemo da procitate:
Za više informacija i sva pitanja koja imate o pasmini ili specificno ovoj kombinaciji molim Vas da nas kontaktirate na valaliburna@gmail.com ili na kontakte navedene s desne strane ove web stranice.rujan 2020. - NAJAVA NOVOG LEGLA!
Uskoro opširnije! Za više informacija i sva pitanja koja imate o pasmini ili specificno ovoj kombinaciji molim Vas da nas kontaktirate na valaliburna@gmail.com ili na kontakte navedene s desne strane ove web stranice.2020. - POPUST NA NEKMAR PROIZVODE!
Ako se odlucite na kupovinu Nekmar proizvoda putem njihovog weba (za podrucje RH), uz kod "valaliburna" ostvarujete popust od 10% .Vala Liburna F.C.I. 122/07


Zagrad 71, Veprinac
51414 Icici - Opatija
Croatia

Lorena Kovacicek
GSM: +385 (0)91/524 1904

Facebook: valaliburna
Instagram: valaliburna


ARHIVA NOVOSTI: