HR | EN

Najava legla za kraj prosinca 2019.! Za više informacija kontaktirajte nas na valaliburna@gmail.com

studeni 2019. - NAJAVA NOVOG LEGLA!
Uskoro opširnije! Za više informacija i sva pitanja koja imate o pasmini ili specifično ovoj kombinaciji molim Vas da nas kontaktirate na valaliburna@gmail.com ili na kontakte navedene s desne strane ove web stranice.lipanj 2019. - NAJAVA NOVOG LEGLA!
Novo Vala Liburna leglo očekujemo krajem srpnja 2019. Majka ovog legla je Fritula, četvrta generacija Vala Liburna pasa.
Otac legla je Porin, potomak hrvatskih linija pasa. S obje strane pedigrea nalaze se radni psi te se nadamo zdravim i tipičnim štencima dobrih karaktera.
Svakako smo zainteresirani da štenci iz ovog legla ostanu dostupni za daljnje praćenje i rad te nastavak ovih krvnih linija. Opcije suvlasništva su nam vrlo interesantne.
Ako ste zainteresirani za tornjak štene molim Vas da pročitate kratak tekst o tornjacima na našoj stranici i slijedite dodatne linkove na desnoj strani.
Pedigre ovog legla izgledati će ovako: Za više informacija i sva pitanja koja imate o pasmini ili specifično ovoj kombinaciji molim Vas da nas kontaktirate na valaliburna@gmail.com ili na kontakte navedene s desne strane ove web stranice.

Vala Liburna F.C.I. 122/07


Zagrad 71, Veprinac
51414 Icici - Opatija
Croatia

Lorena Kovacicek
GSM: +385 (0)91/524 1904

Facebook: valaliburna
Instagram: valaliburna


ARHIVA NOVOSTI: